Werkwijze

Met oog op kwaliteit

Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan de planning en oplevertijden. De projecten die we met hen realiseren vragen veel vakkennis en werkefficiëntie, dit moet gepaard gaan met het leveren van hoge kwaliteit. Om dit te kunnen realiseren worden wij graag in een vroeg stadium van het bouwtraject betrokken om onze bijdrage te kunnen leveren.

Het meedenkwerk gedurende het project is belangrijk en brengt vaak enorme voordelen met zich mee. Die voordelen kunnen variëren van geld besparingen en verkorting van de bouwperiode, maar ook voorkomen van mogelijke fouten in het bouwproces. De afstemming en communicatie van alle betrokken partijen in het bouwproces en de vertaling van de werkplanning naar de werkelijkheid op de werkvloer is daarbij cruciaal.

Onze klanten kunnen bij ons uiteraard eigen wensen aangeven, zodat we samen kunnen kijken hoe we die in werkelijkheid kunnen uitvoeren. We zijn altijd werkgericht en vastberaden. Dat wil onder andere zeggen dat we, wanneer nodig, bereid zijn om onregelmatige werktijden te werken om de gewenste doelen te behalen. Onze werkkrachten zijn ervaren en erg gemotiveerd met betrekking tot hun werk. Indien er wijzigingen aan de werkplanning plaats vinden dan passen we ons daar makkelijk op aan.

Zoals gezegd zijn we altijd op zoek naar de meest efficiënte manier van bouwen, om de bouwcyclus te verkorten en kwaliteit te verhogen. Hier komt onze expertise op het gebied van betonwerken van pas en ervaren we een zeer grote mate van tevredenheid bij onze klanten.

UNITA B.V.

UW BETROUWBARE PARTNER IN BETONWERKEN

Unita B.V. aannemingsbedrijf is uw be- trouwbare partner in betonwerken. We zijn gespecialiseerd in diverse disciplines van betonwerk, zoals: woningbouw, infra, utiliteitsbouw en civiel betontechniek. Afgelopen jaren hebben we deelgenomen aan diverse grootschalige bouwprojecten door het hele land. Onze klanten variëren van middelgrote tot grote aannemingsbedrijven.

LEES MEER

Waterdunen

Breskens

Opdrachtgever: BAM civiel
Jaar: 2014

Het project Waterdunnen betreft de bouw van een enorme duiker (en het gemaal) die zeewater naar het binnenland toelaat en de waterstanden reguleert.

LEES MEER

Willems Unie sluis

Empel

Opdrachtgever: Van Hattum & Blankevoort Jaar: 2013

Willems Unie is het hele uitgereikte project t.b.v. verbreding van waterverkeer in Nederland. In Empel vond de aanleg van nieuwe sluis plaats.

LEES MEER

Renovatie 1e Coentunnel

Amsterdam

Opdrachtgevers: Mobilis, Besix, Duravermeer Jaar: 2012

Na de bouw en in werktreding van de 2e Coentunnel was behoefte aan een grondige renovatie van de 1e Coentunnel die meer dan 40 jaar oud is.

LEES MEER