Unita B.V.

Uw betrouwbare partner in betonwerken

Unita B.V. aannemingsbedrijf is uw betrouwbare partner in betonwerken. We zijn gespecialiseerd in diverse disciplines van betonwerk, zoals: woningbouw, infra, utiliteitsbouw en civiel betontechniek. Afgelopen jaren hebben we deelgenomen aan diverse grootschalige bouwprojecten door het hele land. Onze klanten variëren van middelgrote tot grote aannemingsbedrijven.

wij bouwen altijd met het oog op Kwaliteit.

Door onze strakke werkplanning zijn we in staat om aangegeven deadlines te halen en een verkorte bouwcyclus te realiseren. Het handhaven van de kwaliteit staat in ons werk centraal, alsook de behoeften van onze klanten. We zijn erg betrokken bij de werkzaamheden en zijn continu op zoek naar verhoging van kwaliteit en efficiëntie in de bouwprocessen. Daarnaast worden er hoge eisen gesteld aan de veiligheid.

Door de steeds toenemende concurrentie en dalende prijzen zijn bouwbedrijven genoodzaakt om sneller en efficiënter te bouwen. Onze mensen zijn ervaren, erg gemotiveerd en door passie in hun werk zijn ze altijd bereid onregelmatige werktijden te werken. Dit is de manier om aangegeven doel te bereiken en concurrerend te blijven. Dit brengt uiteraard meerwaarde voor onze opdrachtgevers in termen van tijd, kwaliteit, en efficiëntie.

Ontstaan van Unita B.V.

Unita B.V. is ontstaan dankzij onze passie voor betonwerk. Unita B.V. is het resultaat van jarenlang werkzaam te zijn geweest als eenmanszaak in de betonbouw, wat uitgegroeid is naar de B.V. in zijn huidige vorm. Het bedrijf is werkzaam geweest in diverse uiteenlopende betonbouwprojecten. We hebben dan ook een ruimte ervaring in diverse soorten betonwerkzaamheden, zoals het bouwen van kantoren, woontorens en huizen in de woning- en utiliteitsbouw, bruggen en viaducten in infra, maar ook sluizen en duikers in de civiele betonbouw is voor ons geen probleem.

Unita B.V. is Ervaren!

Door deelname aan complexe bouwprojecten hebben we in loop der jaren veel ervaringen opgedaan. Hierdoor weten we uit ervaring dat het werk op papier vaak niet in overeenstemming is met het werk in de praktijk. Dat kan enorme vertragingen en onnodige kosten veroorzaken. Wij zijn in staat om innovatieve oplossingen ter plaatse te bedenken om eventuele problemen tijdig op te lossen. Daarnaast geven we de hoogste prioriteit aan kwaliteit, efficiëntie en veiligheid gedurende het bouwproces.

Planning en advies

De planning van werkzaamheden is cruciaal. Wij vinden het namelijk belangrijk dat de wensen van onze opdrachtgevers waargemaakt worden en dat de communicatie soepel verloopt. Daarnaast geven we vaak advies over bouwmethodiek waardoor hogere efficiëntie behaald wordt en daarmee het bouwproces efficiënter verloopt.

Werkwijze

met oog op kwaliteit

Onze opdrachtgevers stellen hoge eisen aan de werkplanning en oplevertijden. De projecten die we met hen realiseren vragen veel vakkennis en werkefficiëntie, dit moet gepaard gaan met het leveren van hoge kwaliteit. Om dit te kunnen realiseren worden wij graag in een vroeg stadium van het bouwtraject betrokken om onze bijdrage te kunnen leveren.

LEES MEER

Waterdunen

Breskens

Opdrachtgever: BAM civiel
Jaar: 2014

Het project Waterdunnen betreft de bouw van een enorme duiker (en het gemaal) die zeewater naar het binnenland toelaat en de waterstanden reguleert.

LEES MEER

Willems Unie sluis

Empel

Opdrachtgever: Van Hattum & Blankevoort Jaar: 2013

Willems Unie is het hele uitgereikte project t.b.v. verbreding van waterverkeer in Nederland. In Empel vond de aanleg van nieuwe sluis plaats.

LEES MEER

Renovatie 1e Coentunnel

Amsterdam

Opdrachtgevers: Mobilis, Besix, Duravermeer Jaar: 2012

Na de bouw en in werktreding van de 2e Coentunnel was behoefte aan een grondige renovatie van de 1e Coentunnel die meer dan 40 jaar oud is.

LEES MEER